Horta de Sant Joan

Els Mossos recuperen 15 fotografies que reforcen la intencionalitat del foc d'Horta

Una fotografia que publica "El Periódico de Catalunya" que els presumptes causants de l'incendi d'Horta de Sant Joan haurien fet poca estona després de començar el foc en demostraria la seva intencionalitat. A la imatge es veu un dels presumptes implicats, amb les mans al cap, somrient, i, al fons, una enorme massa de fum i foc. La foto estaria feta després que comencés el foc, quan els dos joves ja marxaven del lloc dels fets. Segons explica el diari, tècnics dels Mossos d'Esquadra han estat capaços de recuperar quinze fotografies fetes quan el foc ja havia començat, malgrat que els nois van esborrar-les de la targeta de memòria de la càmera fotogràfica.

Actualitzat
La intencionalitat de què s'acusa els dos presumptes responsables de l'incendi d'Horta de Sant Joan es veuria refermada per les fotografies que es van fer. En una de les imatges que els Mossos d'Esquadra han recuperat de la càmera d'un d'ells es veu un dels nois somrient, amb les mans al cap, quan el foc ja havia pres la massa forestal.

També revelen que no van prendre cap precaució per evitar que les flames s'estenguessin, com havien dit davant la jutge del cas.

Prèviament, en la resolució judicial, la jutge ja va destacar que resultava significativa l'actitud d'un dels detinguts, el Sr. Paz, que fins i tot després de sortir corrents i amb molta por, tal com va declarar, el que fa en la seva primera parada és fer una foto de l'incendi.


Anar al contingut