El xalet d'Alcanar esfondrat, l'endemà
El xalet d'Alcanar esfondrat, l'endemà
Alcanar

Els Mossos no descarten que hi pugui haver algú més sota la runa de la casa d'Alcanar

Hi havia una vintena de bombones de butà al xalet, que havia estat ocupat feia uns mesos

RedaccióActualitzat

Els Mossos no descarten que hi hagi alguna altra persona entre la runa de la casa va explotar a Alcanar, fet que va causar un mort i set ferits, entre els quals un de greu. Així ho ha avançat l'intendent dels Mossos, el cap de la regió policial de les Terres de l'Ebre, Josep Maria Estela:

"No descartem que hi hagi alguna persona més. Estem intentant comprovar si hi alguna persona més dins de les runes".

Tot apunta que va ser una explosió de gas. I és que a la casa hi havia una vintena de bombones de butà. Els Mossos, però, admeten que encara s'està en una fase molt inicial de la investigació i, per tant, encara no se sap quantes bombones han explotat ni per què ho han fet.

En qualsevol cas, continua investigant per veure què ha passat:

"Estem treballant de forma exhaustiva amb la nostra policia TEDAX, la nostra unitat d'investigació, i el principal objectiu nostre és intentar trobar indicis, alguna prova dins les runes de la casa que ens puguin ajudar a entendre què ha succeït".

 

El xalet era propietat d'un banc i estava ocupat des de feia uns mesos

Els dos veïns havien ocupat la casa feia uns mesos i el xalet és propietat d'un banc. El xalet està situat en una zona freqüentada per turistes, motiu pel qual entre els ferits hi ha alguns estrangers.

Pel que fa a les tres cases veïnes afectades, els veïns segueixen desallotjats i no podran tornar a casa de manera immediata. Els bombers han mostrat imatges aèries de com ha quedat el solar:

Mentrestant, el ferit greu, que és a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, evoluciona favorablement. Dos dels ferits lleus han estat donats d'alta.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut