Fotograma d'un dels vídeos dels agents gravats per veïns, aquest dissabte al Raval de Barcelona
Barcelona

Els Mossos investiguen uns agents fora de servei per un incident amb veïns al Raval

Veïns del carrer d'En Roig van gravar els agents, als quals acusen d'endur-se dos patinets, mentre que els mossos afirmen que l'incident el va iniciar un veí que els va increpar

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han anunciat aquest dimarts que han obert una investigació a uns quants agents seus que van participar en un incident aquest dissabte al districte de Ciutat Vella de Barcelona.

Ho han explicat a Twitter, i precisen que els agents estaven fora de servei:

Aquest anunci està relacionat amb una denúncia feta a través de Twitter amb un parell de vídeos protagonitzats pels agents al carrer d'En Roig del barri del Raval.

Els vídeos els van gravar veïns, des dels balcons, que els acusaven d'anar beguts, de pixar-se en un portal, de trencar una porta i endur-se dos patinets i d'amenaçar amb una porra extensible, mentre els increpaven i insultaven i els llançaven objectes:

 

La versió dels veïns assegura que els agents van anar al seu carrer quan estaven fora de servei expressament, una versió diametralment oposada a la que han donat els policies.

Segons fonts policials, els agents estaven passejant quan van ser increpats des d'un balcó per un veí que els va reconèixer i que --asseguren-- té 18 antecedents policials.

 

 

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut