Patrulla dels Mossos d'Esquadra
Els tres atacants cridaven "maricón" mentre pegaven el jove i el van deixar estès al terra, inconscient
Barcelona

Els Mossos investiguen una agressió sexual i un cas d'abusos a Sarrià-Sant Gervasi

Es tractaria de dos casos diferents en aquest districte de Barcelona, però ara s'investiga si l'agressor podria ser la mateixa persona

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió sexual i un cas d'abusos sexuals que van sofrir divendres a la nit dues joves al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona en un curt espai de temps.

Una portaveu dels Mossos ha confirmat que hi ha una investigació oberta sobre aquests fets, sobre els quals no ha donat més informació.

Per la seva banda, fonts properes a la recerca han informat a EFE que s'està investigant si l'agressor pot ser la mateixa persona, un home que aniria vestit com un repartidor a domicili.

També segons l'agència EFE, la jove que va sofrir l'agressió sexual va ser conduïda en ambulància fins a un hospital de la capital catalana, on va ser atesa.


Com actuar davant les agressions

Segons el Ministeri d'Igualtat, les dones de més de 16 anys que han patit violència sexual a Espanya són gairebé un 14%. També hi ha una altra dada rellevant: el 12,4% de les dones que han patit violència sexual fora de la parella expliquen que hi havia més d'un agressor implicat.

Saber com actuar davant una agressió sexual és molt difícil. Quan passa, costa de reaccionar i saber què s'ha de fer. Per això s'ha creat una pàgina web amb tot de recursos, telèfons i informació d'associacions que treballen arreu del territori. Hi ha eines que volen donar resposta si s'ha patit un atac contra la llibertat sexual: saber on anar, on assessorar-se i on posar la denúncia.

El telèfon contra la violència masclista és el 900 900 120. És gratuït, confidencial i funciona tots els dies de l'any, durant les 24 hores del dia.

ARXIVAT A:
Violència masclistaPolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut