Els Mossos investiguen una agressió homòfoba prop de l'estació de tren de Girona

Els dos atacants van fugir corrent quan els vigilants de seguretat de l'estació van sortir a ajudar el noi

Actualitzat

Els Mossos investiguen una agressió homòfoba a un jove de Girona a qui van pegar i insultar quan tornava cap a casa, de matinada. Portava una mascareta amb els colors de l'arc de Sant Martí i dos homes d'entre 30 i 40 anys li van adreçar insults homòfobs mentre l'agredien físicament al Parc Central, a prop de l'estació de l'AVE

Els vigilants de seguretat de l'estació van sortir a ajudar-lo i els agressors es van escapar corrent.

Aquest diumenge s'ha fet a la plaça del Vi una concentració de rebuig dels fets, que van passar fa una setmana. L'acte de suport s'ha fet amb el lema "Prou d'agressions homòfobes. LGTBI-fòbia ni a Girona, ni enlloc", convocat per l'Espai LGTBI de Girona, on ha participat la víctima, que dimecres va presentar denúncia als Mossos.

Tato Leal, el noi agredit, ha presentat denúncia als Mossos (ACN/Gerard Vilà)

"De seguida em va venir al cap el cas d'en Samuel de Galícia i altres moments. La veritat és que em vaig espantar molt", ha explicat Tato Leal, que ha afegit que "és linxar-te per fer mal, per odi".

Per això demana que no es tolerin aquests actes perquè "no pot ser que per ser diferents o pensar diferent passin aquestes coses".

L'Observatori contra l'Homofòbia de Catalunya ha comptabilitzat 63 agressions físiques o verbals contra el col·lectiu des que ha començat l'any.

 

ARXIVAT A:
Homofòbia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut