Els Mossos investiguen un homicidi al Forat de la Vergonya, a Barcelona
El lloc dels fets, acordonat pels Mossos (ACN)
Barcelona

Els Mossos investiguen un homicidi al Forat de la Vergonya, a Barcelona

La víctima presentava lesions compatibles amb ferides d'arma blanca

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen un homicidi d'aquest dijous a la tarda a la via pública, al districte de Ciutat Vella de Barcelona. Un home ha mort al carrer Jaume Giralt, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

Poc després de quarts de cinc de la tarda s'ha rebut l'avís que hi havia una persona ferida de gravetat a la via pública. Els Mossos i el Sistema d'Emergències Mèdiques han acudit al lloc dels fets i li han practicat maniobres de reanimació, però l'home ha mort poc després.

La víctima presentava lesions que podrien ser compatibles amb ferides d'arma blanca.

De fet, la Guàrdia Urbana ha trobat el matxet amb què s'hauria comès el crim i que l'autor del fet hauria llençat a prop de l'indret on ha tingut lloc la baralla. La víctima està pendent d'identificació, i sembla que podria ser menor d'edat.

Fonts properes al cas citades per l'agència Europa Press apunten que el sospitós d'haver comès l'apunyalament hauria fugit del lloc dels fets.

 

 

Els Mossos d'Esquadra han acordonat la zona i han obert una investigació per intentar esbrinar el mòbil d'aquest crim i per identificar i detenir l'autor de l'agressió mortal.

Els Mossos, la Policia Nacional i la Guàrdia Urbana de Barcelona van desplegar dijous de la setmana passada un dispositiu conjunt per prevenir delictes a la zona on hi ha hagut el crim, escenari de freqüents baralles que provoquen malestar entre el veïnat.

En el marc d'aquell dispositiu, que es va fer entre les 19.00 i les 22.00 hores per part d'agents de paisà i uniformats, es van fer 18 detencions per infracció a la Llei d'Estrangeria -tots ells amb antecedents penals-, dos per requeriment judicial, tres per tinença d'estupefaents, es va denunciar un local i una altra persona va quedar investigada per apropiació indeguda.

 

 

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut