Els Mossos investiguen l'agressió a un jove a Ocata
El Masnou

Els Mossos investiguen l'apunyalament d'un noi de 18 anys a la platja d'Ocata

Els fets van passar la matinada de dimarts al Masnou, després dels últims actes de la festa major, quan un grup va atacar el jove, que va quedar ferit

ACN/RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen un apunyalament la matinada de dimarts a la platja d'Ocata, al Masnou (Maresme).

Segons ha pogut saber l'ACN, els fets van passar després dels darrers actes de festa major, quan un noi de 18 anys i veí de la localitat va ser agredit per un nombrós grup d'entre deu i vint persones, segons els testimonis dels fets.

El jove va patir contusions en diverses parts del cos, també al cap, i va rebre una ganivetada a la part superior dreta de l'esquena. Per aquest motiu, va ser traslladat a l'hospital de Can Ruti, on va ingressar per tractar-lo de les ferides. La ganivetada, tot i ser profunda, no va afectar cap òrgan vital. Aquest dimecres la família ha interposat denúncia davant dels Mossos.


El ferit ja ha rebut l'alta

Segons han explicat fonts properes a l'ACN, el noi es trobava amb uns amics pels volts de les dues de la matinada a la zona de la platja, quan un grup de joves va increpar-los. Després d'un intercanvi de paraules, els van atacar, centrant-se en la víctima, que va quedar acorralada i va rebre diversos cops de puny, puntades de peu i una ganivetada.

Finalment va poder marxar del lloc sagnant, fins arribar a casa seva en companyia d'uns amics, moment en què van avisar els pares del noi. Ja a l'hospital, el van tractar d'urgència i posteriorment va quedar ingressat fins a aquest dimecres, quan ha rebut l'alta.

Es desconeix ara per ara la identitat de l'agressor, si bé s'espera que amb les descripcions que han facilitat els testimonis es puguin acotar alguns dels membres del grup atacant, que segons les fonts consultades són habituals a la zona.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut