El parc de les Tres Xemeneies al barri del Poble-sec de Barcelona
El parc de les Tres Xemeneies al barri del Poble-sec de Barcelona (Wikimedia)

Els Mossos investiguen l'agressió a una dona trans al barri del Poble-sec de Barcelona

La dona va patir un atac físic i va ser increpada amb insults trànsfobs dimecres al matí al parc de les Tres Xemeneies de la capital catalana

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió a una dona transsexual ocorreguda al parc de les Tres Xemeneies, al barri barceloní del Poble-sec.

Segons han informat fonts policials, els Mossos d'Esquadra van rebre informació que una dona trans havia estat agredida dimecres al matí en aquest parc de l'avinguda del Paral·lel de Barcelona, motiu pel qual van obrir una investigació per localitzar tant la víctima com els autors de l'atac.

Després de dur a terme diverses indagacions i posar-se en contacte amb l'Observatori contra l'Homofòbia, que sol centralitzar la informació sobre aquesta mena d'agressions, els Mossos han aconseguit contactar amb la víctima, que ha formalitzat una denúncia davant la policia catalana aquest divendres.

En la seva denúncia, segons detalla l'Observatori contra l'Homofòbia, la dona manté haver estat agredida físicament, al mateix temps que era increpada amb insults trànsfobs.

En la denúncia, a què ha tingut accés TV3, la dona detalla que en els moments posteriors a l'agressió va veure un vehicle de Mossos aturat en un pas de vianants allà a la vora. La víctima, segons explica, s'hi va acostar, però el conductor no va atendre-la. Els Mossos, per la seva banda, al·leguen que aquell cotxe el conduïa un administratiu i que no poden atendre ningú.

L'Observatori contra l'Homofòbia ha ofert atenció jurídica a la víctima i s'ha coordinat amb els Mossos d'Esquadra per acompanyar-la a posar la denúncia i prestar-li el suport psicosocial necessari.

ARXIVAT A:
LGTBIQ+Transfòbia
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut