La policia ha detingut dues noies de 19 anys i un jove de 24 anys, dos d'ells amb antecedents (Mossos d'Esquadra)
L'operació policial es manté oberta (Mossos d'Esquadra)

Els Mossos investiguen la mort d'un jove amb arma blanca aquesta matinada a Figueres

A dos quarts de quatre de la matinada, la Guàrdia Urbana de Figueres ha rebut l'avís que un jove havia patit una agressió a la rambla de la ciutat

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort amb arma blanca d'un home la matinada d'aquest dissabte durant una baralla a Figueres, a l'Alt Empordà. Els fets han passat a dos quarts de quatre, quan la Guàrdia Urbana de Figueres ha rebut l'avís que un jove havia patit una agressió a la rambla de la ciutat. 

Un testimoni ha alertat que hi havia una baralla entre dos homes a l'alçada del carrer Monturiol, molt a prop de la Rambla, i que, durant la disputa, un d'ells hauria caigut desplomat a terra, amb ferides d'arma blanca a la zona del cap i a les extremitats.

Tot seguit, diverses dotacions policials s'han traslladat al lloc dels fets i el SEM ha traslladat el noi en estat greu a l'Hospital Doctor Josep Trueta de Girona. Hores més tard, s'ha confirmat la seva mort.


S'ha obert una investigació per identificar l'autor

Els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal de Girona han obert una investigació per esclarir els fets i identificar-ne l'autor, que ha marxat corrent després de perpetrar l'atac. El cas està sota secret d'actuacions.

L'Ajuntament de Figueres ha informat que s'ha tallat el carrer Monturiol mentre es fa aquesta investigació policial.

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut