La consellera de Cultura, Laura Borràs (ACN)
La consellera de Cultura, Laura Borràs (ACN)

S'investiga la gestió de Laura Borràs a la Institució de les Lletres Catalanes

Actualitzat

Un jutjat de Barcelona investiga unes suposades contractacions irregulars fetes per la Institució de les Lletres Catalanes en un moment en què l'avui consellera de Cultura, Laura Borràs, n'era la directora.

Agents de delictes econòmics i informàtics, de la divisió d'investigació criminal, han fet registres, segons alguns mitjans, per suposades irregularitats en l'adjudicació dels contractes per desenvolupar pàgines web oficials. Han entrat a la seu del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació i també a la Institució de les Lletres Catalanes.

La causa està sota secret de sumari.

Borràs diu que no té "res a amagar"

En una nota del Departament de Cultura, Borràs assenyala que no té "res a amagar" i que està "orgullosa" de la gestió feta al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes.

"Estic orgullosa de la feina feta al capdavant de la ILC durant 5 anys. Un orgull que no és personal sinó col·lectiu. Una feina determinada, honesta i transparent."

La consellera també assegura que mantindrà la "màxima col·laboració" amb la justícia i afegeix que se sent "trista" pel fet que es difongui aquesta ombra de sospita.

ARXIVAT A:
Laura Borràs
Anar al contingut