Els Mossos graven un conductor drogat fent ziga-zagues que topa amb un vehicle a l'A-2

Ha passat al Pla d'Urgell mentre es feien tasques de manteniment en aquest tram de l'autovia, i han detingut el conductor, que tenia una ordre de detenció

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts el conductor d'una furgoneta que circulava per l'autovia A-2 a l'alçada de la comarca del Pla d'Urgell per conducció temerària i per anar drogat.

En aquest tram de l'autovia s'estaven fent tasques de manteniment, cosa que obligava a alentir la marxa, i un vehicle policial va gravar com la furgoneta topava lleument amb un vehicle de manteniment, sortia de la via per la dreta i hi tornava poc després.

Tot això va passar després que els agents veiessin que feia canvis de carril sobtats de manera perillosa i li ordenessin parar, amb senyals lluminosos i acústics, però el conductor els va ignorar i va intentar fugir:

 

Un ferit lleu

L'incident va passar aquest dimarts poc després de les 3 de la tarda. Va resultar ferit lleu per una fuetada cervical el conductor del vehicle de manteniment amb el qual va col·lidir la furgoneta.

El detingut, de 43 anys, va donar positiu en el test de drogues i els agents van descobrir que tenia vigent una ordre de detenció d'un jutjat de Madrid.

Els Mossos el posaran a disposició del jutge de guàrdia de Lleida.

 

ARXIVAT A:
PolicialMobilitat
Anar al contingut