Un miler de persones han fet cap des de Lesseps al carrer Camp, a Sarrià (CCMA)

Els Mossos eviten que una manifestació antifeixista arribi a la seu de Vox a Barcelona

Des de Lesseps un miler de persones han fet cap al carrer on hi ha la seu del partit i l'últradretà Club Empel i han tornat a la plaça sense incidents

Redacció /AgènciesActualitzat

El col·lectiu Som Antifeixistes havia convocat una manifestació a la plaça Lesseps de Barcelona que ha aplegat un miler de persones i ha transcorregut sense incidents. Els manifestants han fet via cap al carrer Camp, de Sarrià, on hi ha la seu de Vox i l'ultradretà Club Empel, epicentre de l'extrema dreta a la ciutat. Un cordó policial ha evitat que els manifestants s'hi acostessin.

Els Mossos han acordonat el carrer de Vox i l'ultradretà Club Empel (CCMA)

La protesta ha arrancat a les 11 del matí a la plaça Lesseps i ha acabat al mateix lloc als volts de les dues del migdia sense incidents. Hi han participat un miler de persones tot i que la Guàrdia Urbana ha rebaixat la xifra a tres-centres. La manifestació s'ha desplaçat cap a Sarrià per arribar a la seu de Vox a Barcelona i l'ultredretà Club Empel, al carrer Camp.

A la capçalera de la manifestació han dut una pancarta amb el lema "L'antifeixisme és cosa de totes". La marxa s'ha aturat al carrer del Camp, blindat per un cordó policial dels Mossos d'Esquadra que ha bloquejat el carrer, on hi ha la seu de Vox i del Club Empel.

Encapçalava la marxa el lema "l'antifeixisme és cosa de totes" (CCMA)


La marxa ha tornat a plaça Lesseps on s'ha desconvocat quan faltaven pocs minuts per a les dues del migdia. Agents de les unitats d'antiavalots dels Mossos d'Esquadra han identificat i registrat alguns manifestants.

Aquest dilluns a la tarda s'han convocat dues manifestacions antifeixistes més a Barcelona, al peu de les estàtues "que exalten el colonialisme i l'esclavitud", la de Colom, al Portal de la Pau, i la del general Prim, al Parc de la Ciutadella.

ARXIVAT A:
Antifeixisme Extrema dreta12-OVox
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut