Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra
Esplugues de Llobregat

Els Mossos detenen una parella d'Esplugues per la mort d'un nadó d'11 mesos, fill de la dona

Els Mossos d'Esquadra han detingut una parella a Esplugues de Llobregat per, presumptament, haver mort el nadó de la dona, d'11 mesos, segons ha informat la policia catalana. El dia 10 d'abril, el petit va ser traslladat molt greu al centre hospitalari de Sant Joan de Déu, on va ser intervingut d'urgència. Finalment va morir ahir dijous, per la gravetat de les lesions que presentava. El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha condemnat enèrgicament els fets i ha recordat el telèfon per comunicar qualsevol sospita sobre la vulneració dels drets dels infants. És el 900 300 777.

RedaccióActualitzat
Un dels presumptes autors de la mort del petit és un home de 22 anys que va ser detingut l'endemà de l'hospitalització del nen. La mare, de 25 anys, ho ha estat aquest mateix divendres al matí. Tots dos són veïns d'Esplugues i passaran a disposició judicial dissabte. Els Mossos no han fet públic cap altre detall del cas.

La dona detinguda és mare d'un altre nen de quatre anys, fruit d'una altra relació, que ara està -com a mesura d'emergència- sota custòdia de la Direcció General d'Atenció a la Infància. Segons han informat fonts pròximes al cas a l'agència EFE, la parella no tenia antecedents penals.
Anar al contingut