Lleida

Detingut un instal·lador de telefonia per la mort d'una dona a Lleida

La dona va ser trobada a casa seva al febrer amb senyals de mort violenta, i tres mesos i mig després, la investigació ha portat a aquesta detenció

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra de Lleida han detingut un home de 42 anys per la mort d'una dona, funcionària d'Ensenyament, a la ciutat de Lleida el febrer passat.

El detingut,a l'espera de passar a disposició judicial, té antecedents per maltractaments i és un instal·lador de telefonia que havia anat al domicili de la víctima. El cadàver de la dona, de 61 anys, es va trobar al seu domicili del carrer Acadèmia amb senyals de mort violenta. En concret, va rebre diverses ganivetades, almenys una de les quals al coll.

Els Mossos d'Esquadra el van detenir aquest dimecres al seu domicili, al carrer Juli Cèsar de la capital del Segrià, situat a només 500 metres del pis de la víctima. La investigació continua oberta i es troba sota secret de sumari per ordre del jutjat d'instrucció.

 

La víctima treballava des de l'any 1977 als Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, tot i que era originària de la localitat de Vallobar, a Osca, i era la responsable de l'arxiu definitiu del departament.

Anar al contingut