Sabadell

Els Mossos detenen quatre assaltants que volien fer un atracament a Sabadell

Els Mossos han fet públiques aquest dijous les imatges de les detencions, on es veu com els agents reduïen els assaltants abans de fer l'atracament. Dos dels membres de la banda van sortir del país abans d'intentar fer l'assalt, i en aquests moments ja s'ha cursat l'ordre de cerca i captura a la Interpol. Al març, els mateixos delinqüents havien retingut la família d'un director de banc per accedir a la caixa forta de l'entitat.

Actualitzat
Les quatre detencions les van practicar fa uns dies a Sabadell els grups especials d'intervenció dels Mossos d'Esquadra. A les imatges es pot veure com els agents reduïen els quatre atracadors que, disfressats de pintors, estaven a punt de cometre un assalt. Feia uns mesos que la policia els vigilava. Al març, els mateixos delinqüents havien retingut la família d'un director de banc per accedir a la caixa forta de l'entitat.

Busquen dos membres més de la banda


Dos dels membres de la banda van sortir del país abans de l'intent d'atracament i, en aquests moments, ja s'ha cursat l'ordre de cerca i captura a la Interpol.
Anar al contingut