Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut Enric Duran, el jove que assegura que va estafar diversos bancs

Els Mossos d'Esquadra han detingut Enric Duran, també conegut com el "Robin dels bancs" al Rectorat de la Universitat de Barcelona, ocupat des de fa mesos per estudiants anti-Bolonya. Sobre Duran pesen dinou denúncies de diverses entitats bancàries per haver estafat 492.000 euros mitjançant la sol·licitud d'hipoteques amb identitats falses. Segons ha pogut saber Catalunya Informació, la Unitat Central de Robatoris el seguia des que divendres es va saber que tornava a Catalunya.

Actualitzat
No ha estat fins aquest dimarts que el jutge que en porta el cas ha dictat l'ordre de detenció. En l'arrest hi ha participat la Brigada Mòbil, és a dir, els antiavalots dels Mossos, tot i que no han hagut d'actuar perquè el jove no hi ha ofert resistència.

Enric Duran va estafar 492.000 euros a diversos bancs. Es va fer conegut perquè amb part dels diners que va aconseguir va publicar un diari en què explicava el mètode per estafar els bancs, i ja avançava que no tenia cap intenció de tornar-ne els diners. Des d'aquell dia, Duran havia estat en parador desconegut a l'estranger. Estava previst que el jove activista fos entrevistat aquesta nit al programa "Hora Q". En el seu lloc, acudirà al programa el seu advocat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut