Pla de detall de les joies sostretes d'un pis d'Artesa de Segre (Noguera), localitzades a la C-14 a Tàrrega dins d'un vehicle on hi v…
Pla de detall de les joies sostretes d'un pis d'Artesa de Segre (Noguera), localitzades a la C-14 a Tàrrega dins d'un vehicle on hi viatjaven tres persones. Imatge facilitada pels Mossos d'Esquadra el 19 de febrer de 2020 (Horitzontal).

Els Mossos d'Esquadra detenen tres persones a Tàrrega poc després de robar en un domicili a Artesa de Segre

ACN Artesa de Segre.-Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones, dos homes i una dona d'entre 28 i 33 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de la comarca d'Osona, com a presumptes autors d'un robatori amb força a Artesa de Segre (Noguera). Els fets van tenir lloc aquest dilluns cap a les dotze del migdia i un cop una patrulla policial es van desplaçar fins al lloc, al carrer Sitges, van comprovar que s'havia forçat la porta d'un pis i que s'havien regirat les diferents estances del domicili, on hi faltaven joies i diners en efectiu. Tenint en compte que els acusats van fugir en un vehicle, també es va muntar un dispositiu de control a la carretera C-14, al seu pas per Tàrrega, on els agents van localitzar i aturar el cotxe on viatjaven els arrestats.

(En aquesta actualització s'afegeix que el jutge ha ordenat l'ingrés a presó dels tres detinguts després de prendre'ls declaració)Els efectius policials van trobar al seu interior diverses joies de dubtosa procedència, les quals estaven amagades en un compartiment. La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en altres robatoris. Els arrestats, dos dels quals tenen antecedents, han passat aquest dimecres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer, el qual ha ordenat l'ingrés a presó dels tres detinguts.

Anar al contingut