Pla general de dos agents dels Mossos d'Esquadra confiscant plantes de marihuana localitzades en una finca de Flix. Imatge publicada el 4 d…
Pla general de dos agents dels Mossos d'Esquadra confiscant plantes de marihuana localitzades en una finca de Flix. Imatge publicada el 4 d'agost del 2020. (Horitzontal)

Els Mossos desmantellen una plantació de 1.800 plantes de marihuana a Flix

Actualitzat

ACN Flix.-Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un cultiu de 1.796 plantes de marihuana en una finca de Flix (Ribera d'Ebre). Fa uns dies una patrulla va localitzar la plantació mentre patrullava pels voltants de la població i dijous passat un dispositiu de la policia catalana es va personar a la finca per tal de confiscar la droga. Les plantes, de diferents mides i estats, estaven situades en diversos bancals. Els agents van poder interceptar i detenir un dels responsables del cultiu, el qual vivia en un petit magatzem, però un altre va fugir a peu. La investigació continua oberta per tal de localitzar i detenir la resta d'implicats. L'arrestat, de 30 anys, ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat de Falset.

Anar al contingut