Troben sana i estàlvia la dona desapareguda al Vilosell

RedaccióActualitzat

La dona desapareguda al Vilosell, a les Garrigues, està bé de salut. L'han trobat després d'una intensa recerca d'hores. L'helicòpter dels Mossos ha localitzat la dona, de 73 anys, que estava conscient però amb una lleu hipotèrmia.

Alícia Cuadrado, mare del primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, l'han trobat un quilòmetre al sud del nucli urbà del Vilosell:

 

Cuadrado va sortir divendres al matí a passejar, no va tornar a casa al migdia i la seva filla va denunciar-ne la desaparició. Es va fer una primera batuda divendres al vespre, sense èxit. Aquest dissabte al matí s'ha reprès la recerca amb 15 dotacions dels Bombers dels GRAE i unitats canines, 10 patrulles dels Mossos d'Esquadra, i efectius de la Creu Roja i del SEM.

També han participat en la recerca voluntaris i familiars cridats pels ajuntaments del Vilosell i del municipi veí de la Pobla de Cérvoles. Jaume Collboni ha volgut donar les gràcies a tots els que han donat un cop de mà.


Un badaloní perdut a la zona de Tordera

Els Mossos busquen també el Manuel, un home de 81 anys desaparegut a Badalona i un boletaire que no s'ha identificat a Osona.

La policia ha fet un crida per trobar el Manuel. S'especifica que fa 1,60-1,65  i que té els cabells curts i blancs, i els ulls blaus. També afegeixen que podria necessitar medicació i que es podria trobar a la zona de Tordera, al Maresme.

 

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut