Els Mossos demanen ajuda a les xarxes per trobar una parella que va perdre les fotos de casament a Barcelona

Els Mossos demanen ajuda a les xarxes per trobar una parella que va perdre les fotos de casament a Barcelona

Els Mossos demanen ajuda a les xarxes per trobar una parella que va perdre les fotos de casament a Barcelona

Una parella que va celebrar el casament a Barcelona el desembre del 2017. Els Mossos els busquen per retornar-los el reportatge fotogràfic que n'han trobat. 9 d'octubre del 2018. Pla general. (Horitzo

Una parella que va celebrar el casament a Barcelona el desembre del 2017. Els Mossos els busquen per retornar-los el reportatge fotogràfic que n'han trobat. 9 d'octubre del 2018. Pla general. (Horitzontal)

ACN Barcelona.-Els Mossos d'Esquadra han demanat ajuda a través de les xarxes socials per trobar una parella d'origen oriental que va perdre les fotos de casament a Barcelona ara fa un any. El cos policial ha obert un fil al seu compte oficial de Twitter que acompanyen amb fotografies de la parella on se la veu davant del Camp Nou o de la Sagrada Família. "Uns nuvis, el Camp Nou, una targeta SD amb un reportatge fotogràfic de casament que un any després els protagonistes encara no han vist... Ens ajudes a resoldre un cas?", indiquen. La parella va celebrar el casament a la capital catalana i per recordar el moment es va fer fer un reportatge fotogràfic el 9 d'octubre del 2017. En van perdre almenys una part, dins la targeta amb 843 imatges que ara han recuperat els Mossos.

Al fil els Mossos indiquen que la parella va visitar diversos llocs emblemàtics de Barcelona, com ara la Rambla o el Palau de la Generalitat a banda dels ja esmentats Camp Nou i Sagrada Família. "Un record per a tota la vida", valora el cos policial.En una altra piulada pregunten si algú coneix el fotògraf, que també apareix en un dels documents fotogràfics que han pogut recuperar. "El reconeixeu?". Aleshores demanen ajuda per trobar-lo i conviden a etiquetar qualsevol que es pensi que pot ajudar."Si coneixes els protagonistes o tens alguna pista del fotògraf, envia'ns un Missatge Directe. Entre tots podem fer que aquesta història tingui un final feliç", apunten.