Un mosso custodia l'entrada de la seu dels "Àngels de l'Infern" (ACN)
Un mosso custodia l'entrada de la seu dels Àngels de l'Infern (ACN)
Sabadell

Els Mossos creuen que els Àngels de l'Infern van matar un rival per mantenir l'estatus

Els agressors es van endur l'armilla del motorista que va morir, un gest simbòlic que entre bandes representa un trofeu

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra creuen que el grup dels Àngels de l'Infern que va matar un motorista a Castellar del Vallès ho va fer per mantenir el seu estatus davant els clubs rivals. Aquest dimecres van detenir a Sabadell quatre membres de la secció "Nomads" del grup motard, tres dels quals serien els autors de l'homicidi. Als tres detinguts i a un altre membre del grup se'ls considera autors d'un delicte contra la salut publica i se'ls acusa de pertinença a grup criminal per estar implicats en un entramat que es dedicava al tràfic de drogues.

Els fets van passar el 24 de setembre del 2017 quan la víctima i un altre membre del seu grup anaven a una concentració motorista a Castellar del Vallès. Durant el trajecte es van creuar amb un integrant dels Àngels de l'Infern que els va increpar i els va fer aturar en un polígon. Quan van baixar de les motos, l'agressor els va amenaçar amb una navalla i va començar una baralla, i un dels motoristes va poder fugir. Dos membres més dels Àngels de l'Infern es van presentar al lloc i van agredir la víctima fins a deixar-lo inconscient.

Els tres agressors es van endur l'armilla del motorista ferit, del club Renegados, un gest simbòlic que entre bandes representa un trofeu. La víctima, amb ferides greus al cap i al cos, va estar a l'hospital fins que el 9 de desembre va morir.

Durant l'operació policial es van detenir 15 persones més per la seva suposada implicació en la xarxa que dirigien els Àngels de l'Infern dedicada al tràfic de marihuana. Es van fer escorcolls en immobles de diferents ciutats de l'àrea de Barcelona i es van intervenir 600 plantes de marihuana, armes i simbologia del club.

Cinc dels arrestats, entre els quals hi ha els autors de l'homicidi, passaran en les pròximes hores a disposició judicial.

Anar al contingut