Escenari de la rave de Muntanyola
La festa ha començat aquest divendres (ACN/Clàudia Ramos)
Muntanyola

Acaba la rave il·legal que ha reunit més de 150 persones a Muntanyola

Un veí ha notificat als Mossos aquest dissabte que se sentia música a alt volum al pla del Vilar

Redacció/ACNActualitzat

La rave multitudinària organitzada a la zona del pla del Vilar, al municipi osonenc de Muntanyola, ja s'ha acabat. La música ha sonat sense parar al Pla del Vilar des de divendres a la nit i els assistents han començat a marxar aquest diumenge al vespre.

De tota manera, al lloc hi continuen unes 80 persones i una quarantena de vehicles que, de moment, han dit que no marxen fins que no l'abandonin la zona els Mossos d'Esquadra.

Diumenge al matí, els organitzadors havien comunicat als Mossos que deixarien "súper net" l'espai on han fet la festa.

La festa va començar divendres. Un veí de la zona, que feia estona que sentia música a alt volum, va alertar als Mossos d'Esquadra aquest dissabte al matí. Vehicles dels Mossos han bloquejat els camins d'accés al lloc des de dissabte.

Els agents van comprovar que hi havia una cinquantena de vehicles aparcats a la zona i entre 150 i 200 assistents a la festa a l'aire lliure.

Segons va afirmar l'alcalde de Muntanyola, Carles Morera, la principal preocupació que tenen és l'elevat risc d'incendi a la zona. Diu que la rave s'està fent en un indret "aïllat" i "relativament sec" de la població.

Un vehicle dels mossos controla els accessos a la zona
Un vehicle dels Mossos controla els accessos a la zona (ACN/Clàudia Ramos)

Fa tres setmanes, van coincidir dues raves simultànies a Catalunya, a la Segarra i a la Conca de Barberà.

A Torà, a la Segarra, entre 400 i 500 persones es van congregar en els terrenys d'una masia. El consistori de Torà va denunciar que era la tercera rave que es feia al municipi en pocs mesos.

De forma paral·lela, Ajuntament del Sarral va denunciar la presència de centenars de persones en una festa multitudinària il·legal en una zona de conreu a la font de l'ermita dels Sants Metges. En aquesta festa, de convocatòria internacional, s'esperaven milers d'assistents. La festa es va donar per acabada després de quatre jornades i es va tancar amb 22 persones detingudes.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraOci nocturn
Anar al contingut