Un agent dels Mossos en el pis on hi ha hagut l'homicidi (ACN/Laura Cortés)
Un agent dels Mossos en el pis on hi ha hagut l'homicidi (ACN/Laura Cortés)

Els Mossos busquen un home de Lleida que n'hauria matat un altre en un pis de Cappont

El presumpte assassí és un vell conegut de la policia que ha estat detingut una desena de vegades

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra busquen un home que n'hauria mort un altre en un pis del barri de Cappont, a Lleida.

La policia ha rebut una trucada que els avisava de la mort d'una persona en un pis de l'avinguda de les Garrigues. Quan els agents han arribat fins al lloc dels fets hi han trobat el cos sense vida d'un home amb diverses ferides d'arma blanca.

 


Els agents de la Divisió d'Investigació Criminal s'han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies de la mort i detenir el presumpte autor. La recerca del sospitós s'està fent amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Segons ha pogut saber l'ACN de fonts de la investigació, el sospitós de l'assassinat és un home de 57 anys, un vell conegut de la policia que ja hauria estat detingut una desena de vegades en el passat. 

Una persona pròxima del presumpte assassí estava fent una videoconferència amb el sospitós quan aquest li ha explicat que havia matat algú i la germana ha vist el cadàver a terra. A més, a les imatges també s'hi veia que al pis, a banda del presumpte assassí, hi havia una dona, que els Mossos també estan buscant.

Agents dels Mossos en el pis on hi ha hagut l'homicidi
Agents dels Mossos en el pis on hi ha hagut l'homicidi (ACN/Laura Cortés)
ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut