Barcelona

Els Mossos busquen l'autor del doble apunyalament al barri de la Ribera

Una de les víctimes, un home de 64 anys, va morir, i l'altra, un de 67, va resultar ferit a conseqüència de l'agressió. Els fets van passar a prop de la basílica de Santa Maria del Mar. El sospitós és un home jove, segons els testimonis.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra busquen l'autor de l'apunyalament de dos homes, aquest dimarts a la tarda, al barri de la Ribera de Barcelona. Un dels homes, de 64 anys, va morir, i l'altre, de 67, va resultar ferit a conseqüència de l'agressió i està ingressat a l'Hospital Clínic. Els fets van passar a prop de la basílica de Santa Maria del Mar.

El sospitós, segons els testimonis, va empènyer un motorista i després va ferir un home al coll amb un ganivet. Mentre fugia i alguns vianants auxiliaven el ferit, va topar amb un altre home, que va intentar aturar-lo. Per escapar-se'n, l'agressor el va apunyalar al coll i li va causar la mort pràcticament a l'acte.

Segons la descripció facilitada pels testimonis, l'autor dels apunyalaments és un home jove que caminava mentre cridava i es menjava un entrepà.

En un primer moment, la policia va detenir un possible sospitós, però finalment va descartar que hi estigués implicat. Es desconeix encara què ha motivat els atacs. El cas ha quedat sota secret de sumari.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut