Els Mossos busquen dos youtubers que van saltar sobre el funicular de Vallvidrera en marxa
Els dos nois en el moment de saltar al sostre del funicular de Vallvidrera (YouTube)

Els Mossos busquen dos youtubers per saltar sobre el funicular de Vallvidrera en marxa

Es tracta de dos joves que van penjar el vídeo seguint el repte viral "Trainsurfing" i ho van enregistrar amb un dron

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra ja han identificat els dos nois que van saltar al sostre del funicular de Vallvidrera, a Barcelona, des d'un talús pròxim a la via mentre el vagó feia el trajecte. Un tercer jove, aquest sense idetnificar encara, va gravar amb dron i sense permís l'acció.

La policia ha identificat els dos autors del repte després que Ferrocarrils de la Generalitat hagi denunciat els fets. Quan els Mossos els localitzin, l'empresa els denunciarà per infracció de la llei dels transport per cable de Catalunya,  que tramitarà el Departatment de Territori i que possiblement acabarà en sanció econòmica.


Repte viral

Els joves van penjar el vídeo a YouTube el 26 de novembre seguint el repte viral "Trainsurfing", i acumulava més de 22.000 visites.

Des de l'usuari Pacome Pegaz, conscients del perill del repte, acompanyaven el vídeo amb el missatge "Nois, no us recomano que intenteu fer el que heu vist en aquest vídeo, és una acció amb molts riscos i té molts perills". El vídeo ja no es pot veure en aquesta xarxa social.

 

A les imatges se'ls veia saltant i amb imatges des de l'aire gravades per una tercera persona i per un dron fins que baixaven a la parada de la carretera de les Aigües. 

"Fer reptes perillosos per penjar-los a les xarxes socials és una temeritat. No et posis en perill per aconseguir un minut de glòria", han escrit els Mossos en el fil de Twitter on han difós la investigació.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraViral
Anar al contingut