Lloret de Mar

Els Mossos busquen a l'abocador de Lloret el cadàver d'una dona desapareguda fa un mes

Els Mossos d'Esquadra busquen, des d'aquest dimecres al matí, el cadàver d'una dona a l'abocador de Lloret de Mar. La víctima, una noia sud-americana, està desapareguda des de principis de mes. La seva família ha negat que fos prostituta, com s'havia dit, i ha assegurat que tenia una relació sentimental amb el presumpte assassí, que ja és en presó preventiva. Presumptament, José Martín Caballero Pasqual, de 31 anys, la va matar al seu apartament del barri dels Pins de Blanes, la va trossejar i va llançar el cadàver a un contenidor d'escombraries.

Actualitzat
La família de la víctima ha reconegut que temps enrere havia fet de prostituta, però han afegit que amb el detingut hi mantenia una "relació" i que, encara que vivien en cases separades, "passaven èpoques junts". Per això l'advocada de la família ha demanat que el cas es consideri no només com un assassinat, sinó també com a violència de gènere.

La investigació policial va començar tres setmanes enrere, quan unes companyes de la noia van denunciar que havia desaparegut. Estirant la corda de les últimes informacions sobre la víctima, divendres, els Mossos van detenir el que va ser el seu últim client i el jutge el va fer empresonar, acusat del crim.

Ara es busca el cadàver a l'abocador de Lloret, i el jutge ha obligat a aturar-ne l'activitat per no entorpir la recerca. Aquestes instal·lacions reben les deixalles de tota la comarca de la Selva.
Anar al contingut