Lleida

Els Mossos acusen el detingut per les cinc agressions de Lleida de temptativa d'homicidi, racisme i xenofòbia

Els Mossos l'acusen dels delictes de temptativa d'homicidi, racisme i xenofòbia per l'agressió als cinc vianants.

RedaccióActualitzat

Els Mossos acusen el detingut a Lleida per l'apunyalament de cinc persones al bell mig del carrer dels delictes de temptativa d'homicidi, racisme i xenofòbia per l'agressió a cinc vianants dilluns a la tarda. Segons ha pogut saber TV3, havia estat membre d'un grup de skins.

De fet, el noi, que és a la comissaria dels Mossos pendent de passar a disposició judicial, està pendent també de la celebració d'un judici a Logronyo, on la Fiscalia demana per a ell una pena de tres anys i mig de presó per un atac racista amb arma blanca a un colombià, el desembre del 2012.

El jove és estudiant de quart de Medicina a Lleida, on tant veïns com companys de facultat s'han mostrat sorpresos per la notícia de la detenció. Després d'una avaluació psiquiàtrica, els metges van determinar que no hi havia cap impediment perquè declarés davant la policia catalana.

El jove té 21 anys, és de Logronyo i va venir a Lleida per estudiar Medicina. Vivia sol en un pis de l'avinguda de Rovira Roure, on el va detenir una patrulla de la policia local, al carrer.

Mentrestant, continuen hospitalitzats els cinc ferits, un dels quals es troba en estat molt greu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut