L'advocat Jordi Pina, amb Jordi Montull i la seva filla Gemma
L'advocat Jordi Pina, amb Jordi Montull i la seva filla Gemma

Montull estaria amagant ingressos de lloguers per evitar-ne l'embargament pel cas Palau

Jordi Montull i la seva filla Gemma no han comunicat que reben 14.000 euros anuals d'arrendaments

RedaccióActualitzat

Dos dels condemnats pel cas Palau, Jordi i Gemma Montull, pare i filla, estan amagant a la justícia que tenen ingressos de lloguers, per evitar que els hi embarguin. El Palau de la Música ho va denunciar en el cas d'ella i ara és l'acusació popular que exerceix la Federació de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) la qui ha demanat a l'Audiència Provincial que embargui els 14.000 euros anuals per arrendaments que cobra Montull pare, que és a la presó complint una pena de 7 anys i mig per l'espoli.

En l'escrit, al qual ha tingut accés Catalunya Ràdio, la FAVB fa notar a la sala que aquests ingressos pel lloguer de tres pisos al Masnou els percep Montull de manera íntegra, sense que serveixin per pagar els 750.0000 euros de comís que el tribunal va imposar en la sentència condemnatòria a l'exnúmero dos de Millet.

Són lloguers que cobra a mitges amb la seva dona, Mercè Mir, i que en total, durant el 2019, els van suposar entre tots dos uns ingressos de 28.400 euros.

Jordi Montull paga 500 euros cada mes al jutjat per rescabalar els diners comissats i va al·legar que no podia aportar cap quantitat més elevada, perquè també havia de passar una pensió a la seva dona. Segons l'escrit presentat per la federació veïnal, durant el 2019 Mir va percebre 14.200 euros pels lloguers dels tres immobles.

ARXIVAT A:
Cas PalauCorrupció
Anar al contingut