Washington

Els mitjans nord-americans situen Hillary Clinton com a nova secretària d'Estat

Els mitjans de comunicació nord-americans creuen que Hillary Clinton pot acabar sent la nova secretària d'Estat, és a dir, la cap de la diplomàcia nord-americana. Per ara, Hillary Clinton evita confirmar-ho o desmentir-ho. Aquest rumor coincideix amb un altre, el que situa Valerie Jarret com a assessora principal de Barack Obama.

Actualitzat
Després de la derrota a les primàries demòcrates, Hillary Clinton no va voler parlar sobre el seu futur polític. Cinc mesos després, continua sent una incògnita. Però la senadora per Nova York es va reunir dijous, gairebé en secret, amb Obama, a Chicago, i això ha encès les alarmes. Diversos mitjans de comunicació nord-americans la situen al capdavant de la Secretaria d'Estat, el tercer lloc en la jerarquia institucional dels Estats Units.

En un acte públic divendres a Albany, Clinton no va satisfer la curiositat dels periodistes: "Deixeu-me dir que no especularé ni comentaré res sobre la futura administració del president electe", va declarar. 

Un altre nomenament amb què especulen els mitjans nord-americans és el de Valerie Jarret com a assessora principal de Barack Obama. Jarret és amiga personal del matrimoni Obama i forma part de l'equip de transició que prepara la seva arribada a la Casa Blanca el 20 de gener.
Anar al contingut