Dissabte i diumenge, a les 22.30

Els millors moments de la jornada de futbol de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 22.30, a Esport3, s'emetrà una altra edició de "Gol a gol". El programa, presentat per Xavi Valls, oferirà el resum dels millors moments de la jornada de Primera i Segona Divisió. A més, dissabte, a la 01.05, per TV3, es podrà veure una versió reduïda del programa amb els millors moments del partit que hauran jugat el Barça i el Celta.

Aquest cap de setmana, Xavi Valls repassarà les millors jugades del partit entre el FC Barcelona i el Celta. Després de l'empat a Mestalla, els de Valverde no haurien de deixar escapar punts si volen mantenir la distància amb el València i amb els altres rivals. Cal estar atents, també, al partit que jugaran els de Marcelino contra el Getafe al camp dels madrilenys.

D'altra banda, es farà un ampli resum del partit que jugaran l'Eibar i l'Espanyol. Els blanc-i-blaus buscaran la victòria per seguir sumant punts i no patir.

El Girona jugarà dilluns contra l'Alabès a Montilivi.

Pel que fa a la jornada de Segona Divisió, "Gol a gol" prestarà una atenció especial al partit Osasuna-Nàstic i al duel català que jugaran el Reus i el Barça B.

tv3.cat
esport3.cat

#GolaGolTV3

Sant Joan Despí, 1 de desembre del 2017

Anar al contingut