Els usuaris de les xarxes han posat imaginació a unes hores d'incertesa amb un Johnson atrinxerat (Twitter @coldwarsteve)

Els millors mems i imatges curioses de la tempesta que ha fet plegar Boris Johnson

L'expectació mediàtica dels darrers dies ha deixat imatges curioses i ha convidat els tuitaires a recordar les imatges més excèntriques protagonitzades per Johnson

RedaccióActualitzat
El procés que ha portat a la renúncia de Boris Johnson ha durat prou dies per generar una bona quantitat de mems. Un dels més comentats, el que dibuixa un autèntic camp de batalla a la porta de la residència oficial del primer ministre britànic, a Downing Street.

Unes hores de tensió, amb ministres i desenes de càrrecs dimitint, que molts britànics van viure enganxats a la pantalla de la televisió. A la BBC, el presentador encarregat d'explicar les últimes novetats s'ha convertit en notícia, i gairebé en mem, després que l'hagin enganxat amb els peus damunt la taula tot mirant el telèfon mòbil.

Altres usuaris s'imaginaven la retransmissió una mica diferent. Com aquest, que va situar l'expresentadora del Gran Germà britànic a les portes de l'edifici governamental, tot esperant noves renúncies.

Mentrestant, la cadena Sky News projectava en pantalla un comptador amb el número exacte de càrrecs del govern que havien renunciat al càrrec per pressionar Johnson, alhora que oferia la imatge en directe del primer ministre, que era al parlament.

Un recompte que també va fer el programa nocturn de la BBC, que aquest dimarts s'acomiadava amb una llista de dimissions al més pur estil d'una necrològica.

També hi ha hagut temps per començar a rumiar qui podria ser el seu successor. Entre les apostes, aquesta:

Qui tampoc s'ha estat de dir-hi la seva és el compte de paròdia del gat Larry, que viu a la casa dels primers ministres des de fa més de deu anys. Aquests dies ha fet algunes aportacions cèlebres al debat. Dimarts deia que ja no podia més, de viure amb Johnson, i que un dels dos se n'havia d'anar.

Però no tot podien ser queixes. Amb ànim constructiu, també s'ha ofert a ocupar ell mateix el càrrec: "Estic disposat a servir com a primer ministre interí perquè això és francament menys ridícul que la idea que Boris Johnson es mantingui un minut més":

Un cop ja ha plegat, ha faltat temps perquè aquest compte paròdia de la BBC se l'imaginés sortint corrent cap al mar, com en la imatge seva que va circular l'estiu passat.

I és que, d'escenes curioses, Johnson n'ha protagonitzat moltes. Com la que centra la portada de The Economist. Al titular s'hi pot llegir "Clownfall", un joc de paraules entre 'clown' (pallasso) i 'downfall' (caiguda).

La imatge, una de les més famoses que ha deixat el polític britànic. Va ser durant la promoció dels Jocs Olímpics de Londres 2012, quan es va quedar atrapat en una tirolina. En aquest cas, el diari s'ha encarregat de tallar-li la corda de subjecció:

O un altre moment curiós, quan no aconseguia obrir un paraigua que, finalment, va quedar doblegat pel vent.

Finalment, també hi ha hagut qui s'ha recordat del dia en què Johnson va voler jugar a estirar la corda i va acabar caient. Com li ha passat ara.

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials Boris JohnsonRegne Unit
Anar al contingut