Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dilluns, a partir de les 8.25

"Els matins" entrevistarà el director de l'Oficina Antifrau, Miguel Ángel Gimeno

Dilluns, a partir de les 8.25, "Els matins", l'espai dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el director de l'Oficina Antifrau, Miguel Ángel Gimeno. Qui alerta els jutges per investigar casos de corrupció?

Actualitzat

La tertúlia d'"Els matins"
Analitzaran l'actualitat del dia Jordi Barbeta, Olga Ruiz i Ferran Casas, amb especial atenció a la ronda de consultes que comença el rei per a la formació del govern espanyol i un judici que comença a Madrid a 47 acusats d'integrar un front de presons d'ETA.

Dates clau per a la crisi climàtica*
Es parlarà amb una portaveu de Fridays for Future, que convoquen la primera vaga mundial pel clima, el dia 27, i s'explicarà per què aquest mes és clau en la lluita contra l'escalfament del planeta.

Nou pas en el cas Valtònyc
S'entrevistarà el raper mallorquí perquè dilluns s'ha de fer a Luxemburg, al Tribunal de Justícia de la Unió Europea, una vista sobre la seva possible extradició.

Petits migrants
El programa abordarà el drama de la immigració infantil amb Valeria Luiselli, escriptora mexicana molt implicada en aquesta problemàtica.

Llegir les imatges
David Cirici proposarà una altra mirada a les imatges de la setmana, com la d'Òscar Camps i Carola Rackete recollint la Medalla d'Honor del Parlament.

De la Masia a entrenador a Dinamarca
I, com és habitual els dilluns, el programa acabarà parlant d'esports. El convidat a la tertúlia esportiva serà Albert Capellas, el seleccionador sub-21 de Dinamarca.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

* Aquesta informació forma part de "Covening Climate Now", una iniciativa en què més de 250 mitjans de comunicació d'arreu del món col·laborem per impulsar la presa de consciència sobre la crisi climàtica mundial.

Anar al contingut