Madrid / Barcelona

Renfe admet incidències tot i que s'ha desconvocat la vaga d'aquest dijous

Enmig de les queixes dels usuaris pels retards i anul·lacions, l'empresa reconeix que no es pot parlar de normalitat

Actualitzat

Els usuaris de Rodalies s'han hagut de tornar a carregar de paciència aquest dijous, tot i haver-se desconvocat a última hora la vaga que hi havia prevista. L'aturada es va suspendre dimecres a la nit després d'una reunió de més de deu hores, però l'empresa ha admès que els trens no funcionen amb normalitat.

La jornada ha començat amb els serveis mínims decretats per l'úlitma vaga que el sindicat de maquinistes de Renfe. Els horaris s'havien d'anar normalitzant durant la jornada, però s'han mantingut els retards en la majoria de les línies i, al migdia, només circulaven dos de cada tres trens, un servei similar al de la vaga.

 

A través de les xarxes socials els usuaris han denunciat que, a pesar de la desconvocatòria de la vaga, s'han reproduit els retards i anul·lacions de dies anteriors.

 

Quart dia desconvocat, però amb retards i incidències el dia anterior

La d'aquest dijous hauria estat la quarta jornada de vaga que s'ha fet des del 10 de juny, tot i que aquest mateix dimecres, que no n'hi havia de convocada, s'han registrat diverses incidències i retards a causa de la "conflictivitat laboral", que Renfe ha atribuït a una "vaga encoberta". Els maquinistes, però, mantenen les altres jornades de vaga convocades, previstes per als dies 24 i 29 de juny i 1 de juliol. Aquest dijous, les dues parts continuaran negociant.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut