Pla curt del moment en què els manifestants s'han enfrontat contra alguns dels manifestants perquè els deixessin passar. Imatge del 15 d'o…
Pla curt del moment en què els manifestants s'han enfrontat contra alguns dels manifestants perquè els deixessin passar. Imatge del 15 d'octubre de 2019 (Horitzontal).

Els manifestants tornen a tallar la C-17 i la C-25 a Gurb poc després que els Mossos els hagin dispersat

Actualitzat

ACN Gurb.-Un grup de manifestants, majoritàriament estudiants, han tornat a tallar la C-17 a Gurb en la seva confluència amb la C-25 poca estona després que els Mossos d'Esquadra els hagi dispersat. Cap a les tres de la tarda, un cordó policial els ha empès cap a un polígon sense que els concentrats hagin oposat gaire resistència i ha impedit que poguessin tornar a entrar a la carretera. Però poc abans de les quatre l'han tornat a tallar. Aquest grup de manifestants han començat l'acció del tall d'aquesta via en aquest punt a dos quarts de deu del matí. En el tall de la tarda, hi ha hagut tensió entre els concentrats i un grup de camioners que els reclamaven poder passar.

Quan han estat dispersat pels Mossos, els concentrats han intentat sense èxit en dues ocasions torna a tallar la via. Finalment, ho han tornat a fer poc abans de les quatre de la tarda. Els manifestants han anat a buscar unes tanques en un polígon pròxim i les han situat davant dels primers camions afectats pel tall de trànsit.

Anar al contingut