Rosalía hi ha anat amb un vestit amb serrells, de patró asimètric, de Rick Owens  (Reuters/Mario Anzuoni)
Rosalía hi ha anat amb un vestit amb serrells, de patró asimètric, de Rick Owens (Reuters/Mario Anzuoni)

Els looks extravagants de Rosalía, Ocasio-Cortez, Kardashian o Biles a la gala MET

El tema d'aquesta edició era celebrar les claus estètiques que han construït l'estil de moda nord-americà

Actualitzat

Acaba la setmana de la moda de Nova York i, com cada any, excepte l'any passat per la Covid, ho ha fet amb la gala MET, en què personatges famosos de tots els àmbits fan de models i llueixen impressionants vestits al Museu Metropolità d'Art de Nova York. Una trobada que té com a objectiu reunir fons benèfics.

La cantant catalana Rosalía hi ha anat amb un vestit amb serrells, de patró asimètric, d'un dels dissenyadors més avantguardistes, Rick Owens, inspirat en el mantó de Manila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 324cat (@324cat)


El tema d'aquesta edició, però, era celebrar les claus estètiques que han construït l'estil de moda nord-americà. Una catifa en què no està convidat el minimalisme i cadascú hi ha dit la seva a la seva manera. La congressista demòcrata nord-americana Alexandria Ocasio-Cortez ha anat amb un vestit blanc, dissenyat per Brother Vellie, amb el missatge amb vermell "Tax the rich" (Impostos per als rics).

Alexandria Ocasio-Cortez ha anat amb un vestit blanc, dissenyat per Brother Vellie, amb el missatge amb vermell 'Tax the rich' (Reuters/Mario Anzuoni)
Alexandria Ocasio-Cortez ha anat amb un vestit blanc, dissenyat per Brother Vellie, amb el missatge amb vermell "Tax the rich" (Reuters/Mario Anzuoni)

També portava un missatge escrit sobre un vestit de Dior la model Cara Delevingne. En aquest cas, portava el missatge "Peg the patriarchy" per acabar amb el patriarcat.

Vestida de Dior, la model Cara Delevingne, portava el missatge "Peg the patriarchy" per acabar amb el patriarcat (Reuters/Mario Anzuoni)

Més missatges. La futbolista californiana Megan Rapinoe, molt crítica amb Donald Trump, vestia amb els colors de la bandera nord-americana i portava una bossa amb el missatge "In gay we trust" ("Confiem en els gais").

La futbolista californiana Megan Rapinoe, molt crítica amb Donald Trump, vestia amb els colors de la bandera nord-americana i portava un bolso amb el missatge  'In gay we trust' ('Confiem amb els gais
La futbolista californiana Megan Rapinoe, molt crítica amb Donald Trump, vestia amb els colors de la bandera nord-americana i portava una bossa amb el missatge "In gay we trust" ("Confiem en els gais") (Reuters/Mario Anzuoni)

En aquest disseny s'amaga Kim Kardashian, amb la que ha estat, sens dubte, una de les tries més comentades. Un disseny de l'equip Balenciaga.

Kim Kardashian, un disseny de l'equip Balenciaga. amb el que ha estat una de les tries més comentades (Reuters/Mario Anzuoni)
Kim Kardashian amb un disseny de l'equip Balenciaga, ha estat una de les tries més comentades (Reuters/Mario Anzuoni)

Ben al contrari que la seva germanastra Kendall Jenner, amb un vestit completament transparent i amb brillants.

La model Kendall Jenner, amb un vestit completament transparent i amb brillants (Reuters/Mario Anzuoni)
La model Kendall Jenner, amb un vestit completament transparent i amb brillants (Reuters/Mario Anzuoni)
 

El raper Lil Nas X ha simulat Lady Gaga traient capes per mostrar tres conjunts.

 

Res a veure amb Elliot Page, que ha anat molt sobri amb un vestit negre de Balenciaga també amb una rosa verda.

Elliot Page, que ha anat molt sobria amb un vestit negre de Balenciaga també amb una rosa verda (Reuters/Mario Anzuoni)
Elliot Page, que ha anat molt sobri amb un vestit negre de Balenciaga també amb una rosa verda (Reuters/Mario Anzuoni)

Com a coamfitriona de la gala la cantant Billie Eilish ha portat un vestit inspirat en Marilyn Monroe, de la mà de la signatura Óscar de la Renta.

Billie Eilish ha lluït un vestit inspirat en Marilyn Monroe, de la mà de la signatura Óscar de la Renta (Reuters/Andrew Kelly)
Billie Eilish ha portat un vestit inspirat en Marilyn Monroe, de la mà de la signatura Óscar de la Renta (Reuters/Andrew Kelly)

Tornant a l'extravagància, Rihanna, acompanyada del raper ASAP Rocky, ha posat el llistó molt alt.

Rihanna acompanyada del raper ASAP Rocky, que han posat el llistó molt alt (Reuters/Mario Anzuoni) 
Rihanna, acompanyada del raper ASAP Rocky, ha posat el llistó molt alt (Reuters/Mario Anzuoni) 

El cantant Frank Ocean ha aparegut amb un nadó robot als braços, de color verd, com els seus cabells.

El cantant Frank Ocean ha aparegut amb un nadó robot als braços, de color verd, com el seu cabell (ReutersS/Mario Anzuoni)
El cantant Frank Ocean ha aparegut amb un nadó robot als braços, de color verd, com els seus cabells (Reuters/Mario Anzuoni)

La tenista japonesa Naomi Osaka, vestida de Louis Vuitton, ha portat un pentinat molt atrevit.

La tenista japonesa Naomi Osaka, vestida Louis Vuitton, ha portat un pentinat molt atrevit (Reuters/Mario Anzuoni)
La tenista japonesa Naomi Osaka, vestida de Louis Vuitton, ha portat un pentinat molt atrevit (Reuters/Mario Anzuoni)

La gimnasta Simone Biles portava una faldilla adornada amb cristalls Swarovski, dissenyada per Beckett Fogg i Piotrek Panszczyk.

La gimnasta Simone Biles portava una faldilla adornada amb cristalls Swarovski, dissenyada per Beckett Fogg i Piotrek Panszczyk (Reuters/Mario Anzuoni)
La gimnasta Simone Biles portava una faldilla adornada amb cristalls Swarovski, dissenyada per Beckett Fogg i Piotrek Panszczyk (Reuters/Mario Anzuoni)

La cantautora alemanya Kim Petras va arribar amb un vestit de Collina Strada amb un cap de cavall i una faldilla estampada.

La cantantautora alemana Kim Petras va arribar amb un vestit de Collina Strada amb un cap de cavall i una faldilla estampad (Reuters/Mario Anzuoni)
La cantautora alemanya Kim Petras va arribar amb un vestit de Collina Strada amb un cap de cavall i una faldilla estampada (Reuters/Mario Anzuoni)

L'actriu Jennifer Lopez ha trepitjat la catifa vermella amb un disseny de Ralph Lauren.

L'actriu Jennifer Lopez ha trepitjat la catifa vermella amb un disseny de Ralph Lauren (Reuters/Mario Anzuoni)
L'actriu Jennifer Lopez ha trepitjat la catifa vermella amb un disseny de Ralph Lauren (Reuters/Mario Anzuoni)

La model Iman apareixia amb un impressionant vestit de color daurat per, diu, "donar un raig de llum després de tota la foscor que sentíem".

La model Iman apareixia amb un impressionant vestit de color daurat per, diu, 'donar un raig de llum després de tota la foscor que sentíem' (Reuters/Mario Anzuoni)
La model Iman apareixia amb un impressionant vestit de color daurat per, diu, "donar un raig de llum després de tota la foscor que sentíem" (Reuters/Mario Anzuoni)
ARXIVAT A:
Moda
Anar al contingut