Madrid

Els jutges que no van anar a la vaga demanen reprendre el diàleg amb Bermejo

Les associacions de jutges que no van donar suport a la vaga d'ahir confien que, un cop passada la jornada de protesta, el ministeri reprengui el diàleg per buscar una solució al conflicte. Malgrat tot, reconeixen que l'anunci del ministre de prohibir per llei el dret a vaga de la judicatura no ajuda a crear el clima més adient per seguir negociant.

Actualitzat
L'associació Jutges per a la Democràcia (JpD), una de les dues associacions judicials que no van donar suport a la vaga de jutges, ha instat el Ministeri de Justícia a convocar "en la major brevetat" totes les associacions a fi de continuar les negociacions per millorar l'Administració de Justícia.

A través d'un comunicat, aquesta associació de jutges progressistes manifesta el seu respecte per "la posició dels companys" que han secundat la vaga, encara que reafirma que "no era el moment oportú d'exercir aquest dret", atès el procés de negociació obert amb el govern.

Jutges per a la Democràcia expressa la seva satisfacció pel fet que la vaga es desenvolupés en la més absoluta normalitat, tot i que lamenta els perjudicis que s'han pogut ocasionar als ciutadans.
Anar al contingut