Barça

Els jugadors del Barça visiten el Mur de les Lamentacions abans de fer el clínic a l'estadi Bloomfield

Els jugadors i directius del Barça, en la seva segona i última jornada de la gira a l'Orient Mitjà per apropar israelians i palestins, han visitat el Mur de les Lamentacions on han complert amb el ritual d'introduir peticions i desitjos a les seves esquerdes.

Actualitzat
Els jugadors i directius del Barça, en la seva segona i última jornada de la gira a l'Orient Mitjà per apropar israelians i palestins, han visitat el Mur de les Lamentacions on han dut a terme el ritual d'introduir peticions i desitjos a les seves esquerdes.

La visita en un dels punts més sagrats del judaisme ha començat a mig matí amb moltes mesures de seguretat, destinades sobretot a impedir una allau d'aficionats sobre les estrelles del Barça, l'equip que compta amb més seguidors entre els israelians i palestins.

Un gran nombre de curiosos, entre els quals no gaires d'ortodoxos, han cridat el nom dels jugadors més coneguts, amb especial èmfasi a Messi, que anava escortat en tot moment per dos agents de seguretat. Abans de fer-se la foto de família davant del mur, Uzi Landau, ministre de Turisme, ha entregat a Rosell un certificat d'"ambaixador de bona voluntat d'Israel", mentre que l'alcalde de la ciutat, Nir Barkat, s'ha felicitat perquè un equip com el Barça hagués passat per "el que és el lloc més important del poble jueu" i ha elogiat aquesta mostra de respecte.

La delegació barcelonista també ha participat en un acte a la residència oficial del president israelià, Shimon Peres, on s'ha firmat una "declaració per la tolerància" que formarà part del programa educatiu en totes les escoles israelianes a partir del curs que ve.

El Barça es desplaça a primera hora de la tarda a Tel Aviv, on hi haurà una trobada amb grups de nens malalts de càncer i, més tard, s'hi celebrarà un entrenament (clínic) amb menors a l'estadi Bloomfield de la ciutat, l'últim acte del Peace Tour.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut