Espanyol

Els jugadors de l'Espanyol Jordi Amat i Álvaro Vázquez ja tenen fitxa del primer equip

Els jugadors de l'Espanyol Jordi Amat i Álvaro Vázquez han signat aquest matí un nou contracte amb el club català que els converteix de forma oficial en futbolistes del primer equip de l'entrenador Mauricio Pochettino i els impedirà disputar més partits amb el filial blanc-i-blau. Aquesta nova situació contractual tant per al central com per al davanter feia temps que es gestava. Els dos futbolistes ja havien sumat molts partits a les ordres de Pochettino: el central Amat ha jugat 12 partits entre Lliga i Copa i el davanter Álvaro, 18 entre totes les competicions oficials.

Actualitzat
A partir d'ara, Amat lluirà el dorsal número 5, que va alliberar Dídac després del seu traspàs al Milan, i Álvaro es queda amb el 20 de Coro, davanter cedit al mercat d'hivern a l'Osasuna. El club català ha assegurat que, d'aquesta manera, ratifica la política de planter del director esportiu, Ramon Planes, i del tècnic.

A més, en tenir dues fitxes més al primer equip, l'Espanyol podrà convocar dos nous jugadors del filial. Després de la marxa de Víctor Ruiz i Dídac en el futbol italià els reforços vindran del futbol base i Pochettino necessitarà servir-se del filial en força convocatòries.
Anar al contingut