Exterior de la discoteca Waka Sabadell, aquest divendres a la nit (CCMA)
Sant Quirze del Vallès

Els joves, sobre Waka Sabadell: "Passen coses, però com a totes les discoteques"

Un equip de TV3 ha acompanyat un grup de joves per saber com viuen les polèmiques i els incidents els centenars de nois i noies d'entre 16 i 18 anys que hi van cada cap de setmana

RedaccióActualitzat

Una setmana després de la macrobatuda policial a la discoteca Waka Sabadell en què es van identificar més de 900 persones, un equip de TV3 ha tornat al local d'oci nocturn que aplega centenars de joves cada cap de setmana per saber com viuen els clients les polèmiques dels darrers mesos.

La discoteca Waka, al terme municipal de Sant Quirze del Vallès, ha estat protagonista de diversos incidents, amb greus aldarulls a les portes del recinte, baralles a l'interior, incidents racistes i agressions sexuals.

L'última polèmica va ser la difusió d'un vídeo d'una menor fent una fel·lació a un jove en plena pista de ball. La mare de la noia va presentar una denúncia per agressió sexual al·legant que la seva filla no recordava res i que podia haver estat drogada.

Tot i això, els joves amb qui ha pogut parlar TV3 expliquen que se senten segurs i a gust dins la discoteca: "Passen coses, però com a totes les discoteques", diuen.

Un grup de joves, de festa aquest divendres a la discoteca Waka Sabadell, a Sant Quirze del Vallès (CCMA)

"Sabem totes les notícies i anem amb compte, a nosaltres no ens ha passat mai res", diu una noia. 

"Hi ha conflictes que són reals, però de vegades s'exageren", comenta una altra jove, que assegura que "això no passa cada cap de setmana".

"Algun conflicte hi ha hagut fora, però el que passa fora és culpa de la gent, no de la discoteca", expliquen.

Molts pares i mares opten per portar els fills i recollir-los també a la matinada quan tanca el local per estalviar-se ensurts.

Aquesta és la crònica de la nit:

 

 

 

ARXIVAT A:
PolicialOci nocturn
Anar al contingut