Pont de Suert

Els incendis a Lleida cremen 50 hectàrees de vegetació

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant, amb una vintena de dotacions terrestres i un helicòpter bombarder, per acabar de controlar el foc que afecta una zona de fortes pendents i desnivells de més de 400 metres a la zona d'Erillcastell, al terme municipal de Pont de Suert. Els dos avions de vigilància i atac ja s'han retirat i l'helicòpter ho farà amb l'arribada de l'ocàs.

RedaccióActualitzat
Segons les primeres estimacions dels bombers, l'incendi hauria cremat unes 40 hectàrees de pastures i matolls. El foc s'ha iniciat aquest divendres al migdia i s'hi han traslladat 16 dotacions terrestres amb el suport de 4 mitjans aeris.

També es troba en fase de control, des de les 17.24 hores, l'incendi de vegetació forestal i pastures que afectava la zona d'Es Potz Eth Plan, al terme municipal de Bausen. Segons les primeres estimacions, el foc hauria cremat una superfície d'unes 7 hectàrees.

Actualment continuen treballant a la zona per acabar d'extingir l'incendi cinc dotacions terrestres i un helicòpter bombarder que s'hi ha desplaçat provinent del foc de Pont de Suert i que es retirarà quan es faci fosc.

D'altra banda, un total de vuit dotacions dels Bombers han treballat també, aquest divendres a la  tarda, en un incendi de vegetació al Perelló (Baix Ebre). El foc, l'avís del qual s'ha rebut a les 15.13 hores, hauria cremat, segons les primeres dades provisionals, 1'5 hectàrees de vegetació forestal a la zona de La Fullola. Des de les 17.38 hores ja es troba en fase de control.

Anar al contingut