La piscina d'un hotel de Port Aventura (ACN)

Els hotels de Port Aventura es podran pagar amb bitcoins

És el primer parc temàtic que accepta el pagament amb criptomonedes, que començarà a funcionar la pròxima temporada

Els clients dels hotels de Port Aventura World, a la Costa Daurada, podran pagar amb bitcoins "de forma àgil, senzilla i segura", segons han anunciat els responsables d'aquest complex d'oci.

El complex de parcs temàtics més gran d'Europa és el primer que permet el pagament amb aquesta moneda virtual, que es planteja ampliar a altres monedes, més endavant.

Els bitcoins es començaran a acceptar la temporada que ve a la recepció dels sis hotels que hi ha al complex, amb un total de 2.300 habitacions.

Els responsables del parc inclouen la iniciativa dins d'un pla de transformació tecnològica per "consolidar la posició innovadora dins de la indústria de l'entreteniment", segons el director general de Negoci de Port Aventura World, David García Blancas.

L'ús de la criptodivisa s'ha estès al comerç i fins i tot hi ha un país, el Salvador, que permet pagar amb bitcoins com a moneda de curs legal, juntament amb el dòlar dels Estats Units, la moneda que es fa servir al país des del 2001.

A banda de la volatilitat, les monedes virtuals també han estat criticades perquè impliquen molt consum d'energia i emissions de gasos d'efecte hivernacle.

El multimilionari nord-americà Elon Musk, propietari de Tesla, va anunciar que aquesta marca no acceptarà bitcoins per comprar els seus cotxes pel cost mediambiental que tenen, un anunci que va fer caure la moneda un 17%.

ARXIVAT A:
Bitcoin
Anar al contingut