NBA

Els Hornets de Nova Orleans s'avancen als Spurs en el primer partit de les semifinals (101-82)

Els vigents campions de l'NBA han rebut un revés important en el seu primer partit de semifinals. Els San Antonio Spurs han caigut derrotats de manera contundent per 101-82 davant els Hornets i podrien complicar-se encara més la vida si no guanyen el segon enfrontament de la sèrie, que també es disputarà a Nova Orleans. En l'altra semifinal del dia, Detroit s'ha tret la son de les orelles i ha escombrat els Orlando Magic per 91-72. Aquest cop, els Pistons no s'han deixat sorprendre i han corroborat el seu paper de favorits amb comoditat.

Nova Orleans Hornets, 101 - San Antonio Spurs, 82

Una segona part desastrosa (56-33) ha sentenciat els Spurs en la seva visita a Nova Orleans. Després d'una primera part igualada, l'equip de Gregg Popovich s'ha diluït sorprenentment. Part de la culpa d'aquest baix rendiment ha estat l'excepcional actuació de David West (30 punts). L'aler pivot dels Hornets ha sortit victoriós del duel amb Tim Duncan (només cinc punts) i, juntament amb Stojakovic, ha liderat l'atac dels locals. Si guanyen el segon partit de la sèrie, que es disputarà dilluns a Nova Orleans, els Hornets se situarien amb un 2-0 a favor que podria deixar contra les cordes els Spurs.

Detroit Pistons, 91 - Orlando Magic, 72

Aquest cop no hi ha hagut sorpreses i els Pistons han començat la sèrie de les semifinals amb una victòria. La inspiració de Turkoglu i Lewis (18 punts cada un) només ha durat els dos primers quarts i després ha cedit davant d'uns Pistons que han ofert un sòlid joc de conjunt. Sota la bona direcció de Chauncey Billups -19 punts i 5 assistències- quatre homes més dels de Detroit han acabat en dobles dígits en anotació. Això i la poca efectivitat en el llançament dels d'Orlando ha acabat per enterrar les seves poques opcions.