NBA

Els Grizzlies tanquen la temporada regular amb un triomf contra els Magic i els Lakers perden a Sacramento

Aquesta matinada s'ha acabat la temporada regular amb cara i creu per als germans Gasol. La cara positiva ha estat per a en Marc, que amb 22 punts ha liderat la victòria dels Grizzlies sobre els Magic per 88 a 76, un triomf que permet a l'equip de Memphis acabar quart de la Conferència Oest i afrontar els "play-off" pel títol contra els Clippers amb el factor pista a favor. En canvi, en Pau no ha jugat ni un minut per decisió tècnica en la contundent derrota dels Lakers a Sacramento (113-96). L'equip de Los Angeles, que ja tenia la tercera plaça garantida, ha reservat les seves estrelles per preparar el duel de primera ronda contra els Denver Nuggets.

Actualitzat
Marc Gasol ha fet un excel·lent partit per acabar la temporada regular a l'NBA. Els Grizzlies s'han imposat els Orlando Magic en un duel on el pivot català ha fet 22 punts i ha estat el màxim anotador de l'equip, mentre que Rudy Gay ha finalitzat amb 20 i Zach Randolph amb 13.

Els de Memphis han tancat la lliga regular en la quarta posició de la Conferència Oest, la millor actuació de la seva història. Marc Gasol, amb números de crack, ha estat un dels pals de paller d'un equip que, aquesta temporada, jugarà els "play-off" pel títol amb el factor pista a favor. Els Grizzlies s'enfrontaran ara amb els Clippers per un lloc a les semifinals de conferència.

Derrota dels Lakers sense les estrelles

Per la seva banda, l'altre equip de Los Angeles, els Lakers, han tancat la fase regular amb una contundent i intranscendent derrota a la pista dels Sacramento Kings (113-96). El tècnic dels Lakers, Mike Brown, ha donat descans a les seves estrelles, Kobe Bryant, Pau Gasol i Andrew Bynum, que no han jugat ni un minut per decisió tècnica.

Amb un equip ple de suplents, els Lakers, que ja tenien la tercera posició assegurada, tindran com a rivals en la primera ronda dels "play-off" els Denver Nuggets del lesionat Rudy Fernández, baixa per una lesió a l'esquena que el va obligar a passar pel quiròfan.

Enfrontaments decidits

Un cop finalitzats els 66 partits de la temporada regular, els "play-offs" pel títol de l'NBA han quedat definits amb els següents aparellaments:
Conferència Oest: San Antonio Spurs-Utah Jazz, Memphis Grizzlies-Los Angeles Clippers, Los Angeles Lakers-Denver Nuggets i Oklahoma City Thunder-Dallas Mavericks.
Conferència Est: Chicago Bulls-Philadelphia 76ers, Boston Celtics-Atlanta Hawks, Indiana Pacers-Orlando Magic i Miami Heat-New York Knicks.



Anar al contingut