Bàsquet

Els Golden State Warriors arriben a les 73 victòries en lliga regular i Stephen Curry trenca la barrera dels 400 triples

Els Warriors arriben als play-offs amb la moral pels núvols després de batre la marca que van establir fa 20 anys els Bulls de Michael Jordan

Actualitzat
Els Golden State Warriors s'han convertit en l'equip de la història de l'NBA que ha tancat la lliga regular amb més partits guanyats, 73, per només 9 derrotes. En l'última jornada abans dels play-offs, l'equip d'Oakland (Califòrnia) ha aconseguit a casa, davant dels Memphis Grizzlies i per 125 a 104, el triomf que els calia per trencar el rècord de 72-10 establert pels Chicago Bulls de Michael Jordan la temporada 1995-96.

Davant de l'equip de Marc Gasol (el català fa temps que és baixa per una fractura al peu), Stephen Curry (46 punts) ha trencat el matx ja en el primer quart, amb tres triples consecutius en poc més d'un minut. El base dels Warriors ha fet 10 cistelles de 3 punts (de 19 intents) i ha establert un nou registre, el de ser el primer jugador que passa dels 400 triples (402) en els 82 partits de la primera fase de la competició, trencant la millor marca de triples que ell mateix va aconseguir la temporada passada, amb 286.

Arribar a la xifra de 73 victòries segur que ha suposat un desgast per als homes que entrena el tècnic Steve Kerr, jugador d'aquells Bulls que es van proclamar campions de l'NBA l'any 1996. Mentre que la resta d'equips han dosificat els seus jugadors bàsics, Kerr no ha escatimat minuts a Curry, Klay Thompson, Draymond Green, Andre Iguodala o Harrison Barnes, entre d'altres. Ho compensarà l'efecte moral d'haver batut un rècord que molts creien que era impossible de superar, i el fet de tenir el factor pista a favor a totes les rondes de play-off, fins i tot a la final contra el millor equip de l'Est.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut