Girona

Els gironins que van a treballar a Barcelona encara arriben cada dia 20 minuts tard

Encara arriben tard al seu destí. Un any després de la constitució de la Plataforma d'Usuaris de Renfe de les comarques gironines, el retard en l'arribada dels trens continua sent la seva principal reivindicació. La Plataforma denuncia que els gironins que van a treballar a Barcelona arriben cada dia uns 20 minuts més tard de l'horari previst.

Actualitzat
Un any després de la constitució de la Plataforma d'Usuaris de Renfe de les comarques gironines, aquesta entitat denuncia que els gironins que van a treballar a Barcelona encara arriben cada dia uns 20 minuts més tard de l'horari previst.

D'aquest retard, 15 minuts són a causa de les obres del TGV i 5 minuts és la mitjana de més que triguen diàriament els trens. Els usuaris gironins demanen que almenys aquests 5 minuts s'evitin, i que els 20 minuts de retard es compensin en els preus dels bitllets.

La Plataforma d'usuaris de Renfe valora com a principal guany aconseguit l'augment de freqüències de trens a primera hora del matí i els divendres al vespre, en què molts havien de fer el trajecte de Barcelona a Girona drets.
Anar al contingut