Futbol americà

Els Giants deixen els Patriots sense temporada perfecte en guanyar la Super Bowl contra pronòstic (17-14)

Ha saltat la sorpresa. Els Giants de Nova York han trencat tots els pronòstics i s'han fet amb el títol de la Super Bowl després d'imposar-se als New England Patriots en una emocionant final per 17-14. Una passada de 13 iardes del quarterback Eli Manning a 39 segons pel final ha acabat amb un touchdown de Plaxico Burres i ha sentenciat el partit a favor dels de Nova York. D'aquesta manera, els Patriots, invictes durant la lliga regular i els "play-off", es queden sense la temporada perfecte.

Actualitzat

L'única derrota de la temporada ha arribat en el pitjor moment possible, a la final de la Super Bowl. Els Patriots no han pogut completar un any perfecte i han deixat escapar el títol i la possibiltat de fer història en l'NFL en caure a la final de la Super Bowl davant un rival, els Giants, que van arribar als "play-off" com a ventafocs i que s'han acabat erigint com els campions.

De la mà d'un excel·lent Eli Manning -la saga d'aquesta família continua eixamplant la seva llegenda en la història d'aquest esport-, els de Nova York han aconseguit el tercer títol en la seva història contra tot pronòstic. El partit ha estat molt igualat i s'ha decidit gràcies a la forta defensa dels Giants, que han sabut aturar el joc ofensiu dels Patriots. Amb 10-14 en el marcador favorable, els de Boston no han sabut rematar l'enfrontament i a 39 segons pel final han vist com Manning deixava anar el braç amb una passada de 13 iardes per a Plaxico Burres, que ha anotat el definitiu 17-14.

Anar al contingut