Josep Roca i Jordi Roca amb la cap de cuina i el cap de sala del Normal
Josep Roca i Jordi Roca amb la cap de cuina i el cap de sala del Normal (El Celler de Can Roca)

Els germans Roca obren el Normal, un restaurant al Barri Vell de Girona

Proposen una cuina "directa i espontània" a un preu d'entre 50 i 70 euros el menú

Redacció/ACNActualitzat

Els germans Roca estan d'estrena. Aquest divendres ha obert portes el Normal, el seu nou restaurant al al mig del Barri Vell de Girona. 

La proposta de cuina que fa el Normal és, segons els tres germans, "directa i espontània". El preu del menú estarà entre els 50 i els 70 euros.

"Si al Celler oferim orfebreria, al Normal proposem artesania."

El restaurant és a la plaça de l'Oli i fa una aposta clara pels productes de proximitat. Fins i tot la decoració del local és de proximitat: se n'ha encarregat l'interiorista Andreu Carulla, amb estudi a Banyoles i que ha pensat tot l'interior per reforçar la idea del quilòmetre zero.

 

En un comunicat, els tres germans expliquen que volen combinar la tradició amb la "minuciositat de l'acadèmia" i oferir una cuina de foc viu i de xup-xup. Josep Roca és el director del restaurant, però al capdavant dels fogons hi ha Elisabeth Culla.

Joan Roca amb alguns dels treballadors del Normal
Joan Roca amb alguns dels treballadors del Normal (El Celler de Can Roca)

El nou espai d'en Joan, en Jordi i en Josep Roca estarà obert de dimecres a diumenge en dos torns, de dos quarts d'una a tres de la tarda i de dos quarts de vuit a un quart de deu del vespre.

ARXIVAT A:
Gastronomia
Anar al contingut