Escola d'educació infantil
Els estudiants de Magisteri hauran de fer un curs semblant al MIR dels metges
Barcelona

Els futurs mestres faran a partir del curs 2017-2018 un MIR semblant al dels metges

Els estudiants de Magisteri faran a partir del curs 2017-2018 una residència en escoles i instituts, a l'estil del MIR dels metges

RedaccióActualitzat

Els departaments d'Ensenyament i Economia i Coneixement, del qual depèn Universitats, projecta establir un curs semblant al MIR dels metges a partir del curs 2017-2018.

Aquest curs per a docents d'Infantil i Primària s'exerciria als centres escolars on ja es desenvolupen experiències pedagògiques innovadores. Així, els nous mestres podran difondre aquestes experiències a les escoles on acabin exercint una vegada acabats els estudis.

El director general d'Universitats ha fet aquest anunci en una jornada sobre millora de la formació de mestres i professors en què també s'han presentat els resultats de la primera enquesta feta entre directors d'escoles i instituts per saber què valoren en un nou docent.

Els directors de centres escolars catalans reclamen que els futurs docents tinguin més competències en anglès per poder fer classes en aquesta llengua, i també que siguin capaços de gestionar una aula i donar resposta als conflictes que s'hi puguin generar.

Anar al contingut