Una botiga Turris a Barcelona (Europa Press)
Una botiga Turris a Barcelona (Europa Press)

Els forns Turris passen a mans d'un fons madrileny, que en compra la majoria d'accions

La cadena obrirà locals a Madrid, a més de continuar l'expansió a Catalunya i amb les vendes online

El fons de capital de risc Realza Capital ha aconseguit una participació majoritària a la cadena de fleques Turris, segons ha informat en un comunicat.

L'objectiu és començar a obrir locals a Madrid i, al mateix temps, continuar el creixement a Barcelona, amb més establiments i més vendes en línia.

Xavier Barriga i Manel Sellarés van fundar fa catorze anys la companyia, que té 25 establiments a Catalunya, tots amb obrador propi. Hi treballen 300 persones.

La majoria de botigues són a la ciutat de Barcelona, però també n'hi ha a Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Granollers i Badalona.


Creixement del 25%

L'impuls de l'alimentació saludable ha ajudat a l'expansió d'aquestes fleques.

L'actual equip gestor ha duplicat el nombre d'establiments i ha desenvolupat la venda pel canal online.

Els últims anys, l'empresa ha tingut un creixement per sobre del 25% anual. Les vendes de l'empresa es van acostar als 20 milions d'euros l'any passat.

Amb la nova distribució accionarial, els fundadors mantindran una participació minoritària i s'incorporaran també al capital Suma Capital Growth Fund II, així com Enerhold.

Xavier Barriga i Manel Sellarés seguiran sent socis de referència i seran al consell d'administració.

El projecte continuarà liderat pel director general, Patxi Fernández, que es va incorporar en la gestió de Turris el 2019.

ARXIVAT A:
AlimentacióComerç
Anar al contingut