Barcelona

Els Ferrocarrils reobren després de quatre hores tancats per una nova vaga

Les estacions de Ferrocarrils han reobert aquest dilluns a les quatre de la tarda després que des de les dotze del migdia s'han tancat per una nova aturada dels treballadors. L'empresa, com ja va passar la setmana passada, ha decidit aturar completament el servei entre les dotze del migdia i les quatre de la tarda per evitar problemes amb els piquets. Els treballadors protesten per la retallada salarial que afecta el sector públic.

Actualitzat
Avui, entre les dotze del migdia i les quatre de la tarda, les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat han tornat a tancar a causa de la vaga dels treballadors.

L'acord del 2006 entre la Generalitat, les empreses operadores i els sindicats sobre la regulació de les vagues als transports públics estableix que només es fixaran serveis mínims en les hores punta.

Ferrocarrils ha decidit tancar les estacions per evitar qualsevol incident amb els piquets. Dilluns i dimecres de la setmana passada els treballadors ja van fer vaga en aquest mateix tram horari i el servei en aquesta franja es va aturar completament.

Els sindicats han convocat aquestes aturades per protestar contra la retallada salarial del 5% que afecta el sector públic. Dimecres que ve hi ha convocada una altra vaga entre les dotze del migdia i les quatre de la tarda. Ferrocarrils va assegurar la setmana passada que la vaga va afectar aproximadament uns 75.000 usuaris.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut